12 Eylül 2009 Cumartesi

Yok Artık 12 DEV ADAM!


İspanya, son Dünya Şampiyonu, son Avrupa ikincisi..Bir basketbol ekolü..Marc-Pau Gasol kardeşler, Garbajosa, Rudy Fernandez, Ricky Rubio, Juan Carles Navarro gibi bir çok ünlü ismi kadrosunda bulunduran ve bir basketbol ekolü olan İspanya'yı maçın genelinde skor üstünlüğünü elimizde bulundurarak maçın sonunu da iyi getirmeyi bilerek ve sahadan 63-60 galip ayrıldık..
Diğer maçlara oranla biraz daha tutuk başladığımız bir karşılaşmada ilk kez bu denli fazla yenik durumda kaldık.. Hücumda seken toplarda çok etkili olan İspanya ilk periyodu 1 sayı farkla önde kapadı..Maçın başından beri kontrollü oyunu sürdüren Milli Takımımız dengeli giden ikinci periyotta 2 sayılık üstünlük kurdu ve devreye böyle girildi..Biz de Ömer Aşık, Kerem Tunçeri ilk devreyi hücum konusunda çok iyi geçirdiler..Defans olarak takım defansını hiç te fena yapmadık..3.periyot ise 13-14 İspanya nı üstünlüğü ile geçti..4.periyotta soğukkanlı oyunumuzun yanına şans da bizden yana olunca üstüne söylemeden geçemeyeceğim Ömer in son saniye bloğu olunca inanılmaz bir zafer elde ettik..
Defansı muhteşem gerçekleştirerek gelen bir galibiyetti bu..Zİra oynadığımız takım son Dünya Şampiyonu İspanya!! Ve çeyrek finale de kaldık bundan sonraki maçları sadece çapraz eşleşmedeki sıralama (1.nin 3.ile oynaması falan filan) hesabı olacak.. Bravo 12 Dev Adam

Hiç yorum yok: