10 Eylül 2009 Perşembe

Adanalı Platini


Hürriyet gazetesinin haberine göre şimdilerde UEFA başkanı konumunda bulunan dönemin efsane oyuncusu Michel Platini'nin hayatını konu alan "Transfer" adlı filmde Platini'yi bir türk oyuncu olan Eric Cem canlandıracakmış.Güya rolü almasında PSG ve Galatasaray altyapısında falan oynaması etkili olmuş.

Buraya kadar herşey iyi güzel de en güvenilir kaynak olan www.imdb.com'da filmin adı geçmezken,Eric Cem diye de bir oyuncu yok.Halbuki filmin çekimleri bitmiş habere göre.O yüzden bizim buradaki kaynağı da göz önüne alırsak sıkış olma ihtimali yüksek.Zaten Platini'yle bu çocuk arasında nasıl bi benzerlik kurmuşlar anlamadım.Halis muhlis bir Türk gencine benziyor halbuki bizim Cem bir Fransız mösyösünden çok.Hani kebapçıya girip acılı adana söylemesini bekleyeceğimiz bir tip.Gene de bekliyoruz gelişmeleri.

- Bir de mahkemelere kadar düşen "The Hobbit" projesinde de mutlu sona ulaşılmış.Yönetmen Yüzüklerin Efendisi'ndeki gibi Peter Jackson,yapımcı gene New Line.2010 olarak planlanıyor vizyon tarihi.İlgilenenlere duyurulur. -

Hiç yorum yok: