11 Eylül 2009 Cuma

Cumartesi Keyfi


Hani bazı günler olur ya bir oturunca bir daha kalkamayız.Mayışırız,yayıldıkça yayılırız.Elimde kumanda umrumda mı dünya mantığı sarar her yanımızı.Yarın da böyle bir gün olacağa benzer.Tam keyiflik bir cumartesi var önümüzde.3 maç var kaçmayacak,yanında da cips-bira opsiyonel.

16:45 --- Türkiye - İspanya

Avrupa'da tabiri caizse fırtına gibi esen dev adamlar,bana göre turnuvanın Yunanistan'la birlikte en güçlü iki takımından biri olan İspanya'yla oynuyor.İyi dedik İspanya'ya ama,bu turnuva baz alınırsa biz daha iyiyiz.Yenebilir miyiz?Neden olmasın var o potansiyel bizde.Yeter ki Hido oynasın,maç sonu da meşhur dansını yapsın.

19:30 --- Tottenham - Manchester United

Gene fırtına gibi bir takımın maçı.MANU değil Tottenham'ı diyorum.4'te 4 yaptılar,iyi top oynuyorlar üstelik.Her sene o kadar para harcadıktan sonra zamanı gelmişti.Lakin Modric'in sakatlığı kötü etkiler takımı.Geçen seneden güçsüz ve bu sene en kabaca tahminimle 3. olacak MANU'ya karşı galibiyet koparabilirler mi?Zevkle izlenir.

21:00 --- Galatasaray - Beşiktaş

Belki de son yılların en iyi Galatasaray'ı formsuz ve bir türlü ritmini tutturamamış Beşiktaş'ı ağırlıyor.Açık ara favori Galatasaray.Derbilerde favori olmak kötü diye saçma bir geyik yapılır bana göre ama Beşiktaş formsuzken bile kolay kolay gol yemeyeceğini gösterdi ama gol atamayacağını da gösterdi.Galatasaray da tam tersi,müthiş bir hücum hattına karşılık sakat bir defans.Beşiktaş'ta Toraman gene yok,Yusuf'un,Nobre'nin ve Bobo'nun eksikleri Beşiktaş'ın şansını minimuma indiren etkenler.Galatasaray'da da Gökhan Zan ve Emre Güngör yok.Gene de şuan her iki takımın şartlarını göz önüne alırsak Galatasaray'ın 5'te 5 yapması muhtemel.İddaa da bitirmiş zaten olayı,1.50 orana karşılık 4.00'lık bir oran.Güzel maç olmasını beklemekle beraber daha çok temiz maç olsun diyorum.


-Bunlara ek olarak Manchester City - Arsenal ve Lazio - Juventus maçları da var.Ancak verdiğim maçlarla çakışınca şanslarını kaybetti bu iki güzide maç.Gene de dönüşüm olayına girerim diyenlere güzel maçlar... -

Hiç yorum yok: